Kropsforkælet

Læs Trines beskrivelse af at være i et forløb med psykomotorisk behandling

Jeg oplever Line som en empatisk, nærværende og indsigtsfuld behandler, der tager sig tid til at finde ind til kernen af de problemstillinger, jeg behøvede hjælp til. Line hjalp mig med at forstå min krops reaktioner efter en periode præget af sorg, stress og depression. Hendes fokus på både fysiske og psykiske aspekter i behandlingerne gjorde, at jeg følte mig set som et helt menneske. Derfor gav behandlingerne hos Line meget mere mening for mig end andre behandlingsformer, jeg tidligere har prøvet, og jeg mærkede en klar bedring gennem forløbet.

 

Udover gode samtaler og de utroligt dejlige kropsbehandlinger lærte Line mig en række simple øvelser, som jeg stadig benytter mig af, hvis jeg føler spændinger i kroppen, manglende energi eller rod i hovedet. Man føler sig super tryg i Lines kyndige hænder og jeg kan klart anbefale hendes behandlinger, hvis man føler sig ude af balance, døjer med psykiske eller fysiske problemer eller bare trænger til at blive kropsforkælet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *