juli 31, 2017

Hvad kan jeg hjælpe med?

Psykomotorisk behandling er for alle. Mit hovedformål er at støtte dig til at finde hjem i kroppen og få ro i knolden, uanset dit udgangspunkt.

Du behøver ikke at have et problem for at komme til Psykomotorisk behandling. Det kan være du er nysgerrig, eller har lyst til at komme mere i kontakt med din skønne krop, og øge dit hverdags velvære.

Uanset hvem man er og hvor man kommer fra, kan man have gavn af, at give sin krop og sind et servicetjek engang i mellem.Vi er som mennesker pragmatisk anlagte og går ofte først til behandling når der er et problem, vi skal have løst, i stedet for at forebygge.

I psykomotorisk behandling er et af værktøjerne at øge din kropsbevidsthed. Din kropsbevidsthed hjælper dig til at bruge kroppen på den mest hensigtsmæssigmåde. Således kan du opleve at din dagligdag føles let og ubesværet, fordi du kommer til at stå bedre, sidde bedre, skrive bedre på dit tastatur, cykle hurtigere, helt overordnet bevæge dig med større frihed.

Jeg kan bla. hjælpe med

  • Få større opmærksomhed på dig selv, dine grænser, styrker og mønstre
  • At lette og håndtere kropslige reaktioner på stress, tab og sorg
  • Hverdag med smerter, og/eller fysiske begrænsninger
  • Finde vej tilbage til dig selv, efter stress eller anden sygdom (fysisk som psykisk)
  • Søvnproblemtikker
  • Skulder- Nakkesmerter
  • Hovedpine og migræne

Hjernerystelse

Jeg har selv været igennem en årrække med kronisk hovedpine og udmattelse efter flere hjernerystelser, jeg ved hvad det vil sige når der ikke er noget der virker og fortvivlelsen er altoverskyggende. Jeg kan hjælpe dig med at finde vejen tilbage og genfinde dig selv efter langvarig hjernerystelse.

Undgå langvarige følger

Har du lige fået hjernerystelse, er det vigtigt med den rette hjælp og mængde af stimuli. Jeg har erfaring og ekspertisen til at hjælpe dig med at undgå langvarige følger.

De bedste resultat opnås ved at kombinere behandlingerne med konsultationer hos Annemette Daa Svarer, specialist i recovery efter hovedtraumer. Se mere Headstart-fys.dk