juli 29, 2017

Om

 

Mit navn er Line, og det er mig der står bag Behandling & Nærvær, hvor jeg tilbyder kropsbehandlinger med udgangspunkt i dig og dine behov. Jeg er uddannet  psykomotorisk terapeut, og underviser også i  yin yoga.

På egen krop 

Foruden min praktiske og teoretiske uddannelse har jeg et årelangt forløb med kronisk smerte og langvarige følger efter flere hjernerystelser med i rygsækken. Det har bragt mig i forbindelse med et væld af behandlingsmetoder.

Det, der tilsidst har gjort mig rask, er en kombination af alt det som Psykomotorikken indeholder: blid behandling, der hjalp mig til at balancere mit overbelastede nervesystem, fornemmelsen af min krop, mine grænser, langsom genopbygning af min styrke og (mentalt og fysisk), med respekt for at gøre ikke mere end lige præcis nok samt stille og roligt gennem små øvelser at genoptræne mine kognitive evner.

I yin yogaen er omdrejningspunktet afspænding, bevægelsesfrihed og indre ro, og jeg bruger ofte øvelser og viden fra yin yoga i mine sessioner. Du kan læse mere om yin yoga og mine klasser her.

Jeg glæder mig til at byde dig indenfor til behandling og lade dig mærke hvad psykomotorisk behandling kan.